Samtal i soffan, 21.35

micke.jpg”Alltså. Man kan träffa hur många man vill eller inga alls när man är singel, så länge man är ärlig och öppen. Om man skulle träffa en tjej man verkligen får känslor för så försvinner ändå allt det där omkring.”
”Hur då?”
”… när jag träffade min förra tjej var det som i ”Anslagstavlan”, du vet, ”swosssch” och så är det bara en enda lapp kvar.”

Micke, en av mina äldsta och bästa vänner. Och just nu kanske stans klokaste singel.

4 svar på “Samtal i soffan, 21.35”

  1. swoossch, så är det bara en enda lapp kvar. Jag har inte fått det beskrivet så träffande förr. För det är ju precis så det är när all plötsligt bara stämmer. Det är inget klick, det är ett swossch. Å vad jag längtar efter det swosshet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *