Om hur man landar

Jag har brutit nyckelbenen fyra gånger. En gång föll jag handlöst från ett träd, en gång misslyckades jag med att klättra upp på taket på vår bil och störtade ner i garagegolvet av betong, och två gånger ramlade jag som en virvlande vante från bockande hästryggar. Inga andra ben i kroppen har jag brutit. Vissa landar alltid på fötterna, men jag är en sådan som landar med nyckelbenen först. Ibland undrar jag vad det säger om mig. Hur landar ni?

4 svar på “Om hur man landar”

  1. Knäna… när jag lärde mig cykla… uppskrapade knän heeela tiden och när jag trillat av hästar tror jag att jag har landat på mitt högerknä typ varje gång… förutom den gången jag slog i sadeln med höften… men jag landade nog i marken med knät då med… det känns nu när jag blivit gammal ibland…Märks det att jag har tenta i övermorgon och gör ALLT för att inte plugga? 😉

  2. Har ingen direkt kroppsdel som tagit alla smällar, det är ganska utspritt. Har också brutit nyckelbenet, dock genom att ramla ur sängen. Landat på näsan efter ett snyggt bocksprång där hästen lyckades få bort mig från sadeln. Blev omkullsprungen av en häst, då landade jag på knät, nån månad efter det knät läkt var det dags för nästa knä att ta smällen, då med hjälp av en mopedolycka. Bakhuvudet fick ta smällen när jag satt på en liten plaststol (barnstorlek) på soffbordet, gungade och ramlade baklänges in i elementet.. Blodet sprutade! Ja, ganska utspritt som sagt, som tur är har inga bestående men uppstått (vad jag vet om iaf).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *