”Åh, ett forum! Då passar jag på att skriva av mig lite”

När man googlar ”KK-förhållande” (japp, i tjänsten) och hamnar på oväntade sajter.

kk.jpg

6 svar på “”Åh, ett forum! Då passar jag på att skriva av mig lite””

  1. Det gäller ju att anpassa sig så man diskuterar rätt saker på rätt ställe….Men jag vill ta upp tråden med vad hon faktiskt skriver. Det är väl inte kk-förhållandet i sig som är problemet, utan att hon helt låter honom styra. Det låter som om hon har ett förhållande med en gift man. Och att han vill ha ett kk-förhållande, men inte hon. Hon vill ha mer. Hon måste förstå vilket förhållande de har.Jag har ett kk-förhållande, med en gift man. Jag vet exakt vad vårt förhållande går ut på, och jag är för tillfället nöjd med det. Om jag börjar få mer känslor eller förväntningar så tänker jag göra slut på det. Vi har sex, så enkelt är det. Jag vill inget mer. Visst får jag anpassa mig till när han kan komma ifrån, men jag säger till när det inte passar mig.

  2. Ahhh… jag hade ingen aning om att sånt brukar avhandlas där… är nämligen medlem på det forumet men brukar hålla mig till trädgårdsforumet och disskutera trädgårdsrelaterade ting… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *