Hemma i Sthlm för…

IMG_7112.jpg

Hemma i Sthlm för drygt ett dygn och möts av Adlibris-paket; lite kurslitteratur har anlänt. Fantastiskt. Jag kommer antagligen bli helt outhärdlig efter den här våren?!

4 svar på “Hemma i Sthlm för…”

  1. Ooh, Hemligheten är en mycket intressant bok! Ska bli kul att höra vad du tycker om den!Har själv läst den, och känner igen mig i de olika personligheterna de beskriver.

  2. Jag tycker som ni – INTRESSANT! Relationsmodell, anknytning, personligheter, beteenden.. Här har vi underlag för mången blogginlägg… 😉

  3. Läste båda böckerna i höstas och var på föredrag om Imagoterapi för att kunna rädda mitt havererade 22-åriga förhållande. Båda böckerna är otrolig bra och tydliga med mycket självhjälpsövningar.Tyvärr ”hann” jag inte eftersom min sambo inte kunde tränga igenom sina förvar eller få kontakt med sina känslor. Det är en förutsättning för utveckling och förändring Jag låg långt före och han blev bara ”rädd” och drog sig undan. Så otroligt sorgligt då jag fortfarande älskar honom. Men läs och bli en lyckligare/helare människa och för framtida förhållanden!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *