Finding Mc Dreamy

testet.jpg

Så sant. Hemligheten (av Dan Josefsson och Egil Linge) är på så många många sätt en läsvärd, tankeväckande och ögonöppnande bok som jag skulle rekommendera vem som helst att läsa. Men om ni av någon outgrundlig anledning väljer bort den måste jag i alla fall skicka med er det här; den största behållningen av boken och ett klokt, konkret sätt att avgöra om man är rätt på’t (eller helt ute och cyklar).

3 svar på “Finding Mc Dreamy”

  1. Jag läste den där… när min dåvarande som senare dumpade mig brutalt sa att den var jättebra – men jag vet inte riktigt om jag kände igen mig i den… eller främst kände jag inte igen mig i de egenskaper som den dåvarande ville tilldela mig… däremot så hittade jag många anledningar i den dåvandes personlighet (enligt boken) till varför jag blev dumpad… :)(med andra ord är jag värdelös på urvalet) 😉

    1. Mm, det är lite så jag tänker, att man kan plocka bitar ur den där boken för att förstå antingen sitt eget eller andras beteende – man kan nog sällan gå rätt in en beskriven ”sort” av personlighet.. Vi är väl mer komplexa än så. Men det är ju intressant att tänka på det, och se det i sina nuvarande eller gamla relationer..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *