Ett ”surt-sa-räven”…

Jealous woman looking at a man hugging a young woman”Först skulle de gå en lång promenad och bara prata, sedan kanske ta en spontanbio ikväll och så sova ut riktigt länge i morgon.”

… fast det finns en massa andra goda bär – apropå att allt är som vanligt men ändå aldrig mer. Barnlösa par HAR tydligen lyckligare förhållanden än par med barn. Vad säger ni med och ni utan?

Män och kvinnor utan barn värderade sitt förhållande högre och gjorde mer saker för att underhålla sitt förhållande, exempelvis tog de promenader tillsammans och pratade mer.”

Well.

KANSKE FÖR ATT MAN HAR TID.

4 svar på “Ett ”surt-sa-räven”…”

  1. Jag tror mer det handlar om hur man är som person. Jag har levt i två förhållanden utan barn & den ena skulle hellre dött än att bli med ut & gå. Eller resa eller vad som.
    Den jag lever med nu, vi tar promenader, reser bort med mera. Men jag tror (& hoppas) att vi fortsätter med det om än lite mer sällan om vi får barn.
    Så mer personlighet än barn tror jag.

    1. Ja absolut, man har ju olika intressen, viktigast är väl att ta sig tid för varandra och det man gillar att göra tillsammans då och då – så ofta det går.

    1. Tja, jag vet inte om jag klagade på att det var så svårt just, men har man verkligen lika mycket tid till att ta promenader och umgås med varandra när man har en liten bebis hemma – som kräver tid och framförallt ständigt sällskap av minst en av er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *